بهترین غذا ها

اشتباهات و اصول پخت سبزیجات

آیا سبزیجات بخارپز شما هم پلاسیده و خمیر می‌شود؟ درست است این اتفاق برای خیلی‌ها ممکن است بیفتد، اما خوشبختانه با این توصیه‌ها می‌توانید مثل آشپز‌های حرفه‌ای سبزی‌ها را بپزید. فقط کافی است اشتباهاتی که در این جا توضیح داده شده است را تکرار نکنید.

Image result for ‫اشتباهات و اصول پخت سبزیجات‬‎
خرد کردن سبزیجات به طور غیر یکسان



می‌توانید سبزیجات مختلفی مثل فلفل، هویج، کدو و قارچ را با هم بپزید، اما به شرطی که آن‌ها را به یک اندازه خرد کرده باشید. چون در این صورت سبزی‌ها یک اندازه می‌پزند.

سرخ کردن سبزیجات در حرارت نامناسب

هنگام سرخ کردن سبزیجات این رقم معجزه آسا را به خاطر بسپارید: ۴۰۰ درجه فارنهایت. دمای کمتر باعث می‌شود سبزیجات به خوبی سرخ و برشته نشوند. شاید این درجه به نظر زیاد بیاید، اما اگر بخواهید سبزیجات کاملا برشته شوند باید از این دما استفاده کنید.

جوشاندن سبزیجات

دلیل این که کلم بروکلی آب پز شده شماهیچوقت به سبزی و تردی کلم‌های رستوران نیست این است که آن‌ها را بلانچ نمی‌کنید. بلانچ کردن به این شکل است که ابتدا سبزیجات را در آب جوش نیم پز می‌کنید و بلافاصله در آب یخ فرو می‌کنید تا شادابی و رنگ و روی خود را از دست ندهند. سپس می‌توانید آن‌ها را در فریزر نگه دارید تا تازه بمانند و هر زمان که خواستید سرو کنید فقط کافی است که چندین ثانیه آن‌ها را در تاوه گرم کنید.

دیر چاشنی زدن به سبزیجات

اگر به مارچوبه‌ها بلافاصله قبل از خوردنشان نمک بزنید آن طعم و مزه مطلوب را نخواهد داشت؛ بنابراین بهتر است هر چه زودتر زمانی که آن‌ها را سرخ می‌کنید یا می‌پزید چاشنی بزنید.

 

در فودز همراه ما باشید.

 

استفاده از روغن زیاد

سبزیجات هنگام پخت آب را جذب می‌کنند؛ بنابراین هر چه در تاوه باشد را به خود جذب می‌کنند که روغن هم شامل این موارد می‌شود. هنگام پخت سبزیجات فقط چند قطره روغن به آن اضافه کنید. سبزیجات هنگام پخت آب پس می‌دهند و تاوه را مرطوب می‌کنند تا چیزی به آن نچسبد.

استفاده نکردن از تمام گیاه

ساقه‌های گل کلم را دور نریزید، چون از آن‌ها می‌توانید برای درست کردن پوره گل کلم استفاده کنید. ته مانده‌های سبزیجات برای سوپ و خورش هم به کار می‌آیند پس هیچ دلیلی برای دور ریختن آن‌ها وجود ندارد.

منبع : کافه آشپزی

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی