بهترین غذا ها

طرز تهیه مرغ شکم پر

دستور:
مرغ یک عدد( من مرغ ۸۰۰ تا۹۰۰گرمی گرفتم)
پیاز
زرشک
کشمش
الوچه ترش
گردو
آلو
رب انار و رب الوچه
کره
زعفرون
کره

 

نتیجه تصویری برای طرز تهیه مرغ شکم پر

آشپزی آسان را با این ۵ غذا تجربه کنید+ دستور پخت

بسیاری از پزشکان به افراد توصیه می‌کنند که در وعده‌ شام، غذاهای سبک و کم حجم مصرف کنند تا با دریافت کالری کم به اضافه وزن مبتلا نشوند.

در مطلب زیر طرز تهیه 5 نوع غذای نانی و غیر برنجی آمده است که می‌توانید باکمک آنها شامی دلچسب تهیه کنید.

در فودز همراه ما باشید.

راهی از آشپزی سخت با  طبخ این ۵ غذای خوشمزه و لذیذ

کبه لبنانی

مواد لازم برای ۴ نفر

۴ پیمانه برنج
۵ پیمانه آب
۲۰۰ گرم گوشت
۴ قاشق غذاخوری جعفری خرد و سرخ شده، کشمش، گردو و خلال بادام
نمک، پودر فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه به قدر کافی
۳ قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده بدون روغن
روغن مخصوص سرخ کردن به مقدار لازم

کلاب ساندویچ مرغ

مواد لازم :
تخم مرغ دو عدد
یک هشتم یه کلم برگ متوسط
یک هویج متوسط رنده شده
نمک و فلفل سیاه وقرمز
پنیر ورقه ای
نان تست
سس کچاپ یا سس مورد نظر خودتان

بهترین راهکارها برای رفع ترش شدن ،شور شدن ، تلخ شدن و تند شدن غذا

اگر غذا زیادی ترش شد چه کنیم؟

برای رفع ترش شدن غذا شما می‌توانید؛ به خورشت خود یک تیکه نبات یا شکر و کمی زعفران با توجه به میزان خورشت خود اضافه کنید. برای ترش شدن قرمه سبزی تنها از شکر استفاده کنید.

توجه: برای اضافه کردن شکر به خورشت کم کم اینکار را انجام دهید. اجازه دهید شکری که به خورشت اضافه کردید خوب در خورشت حل شود آن را بچشید اگر بازهم نیاز بود شکر اضافه کنید.

کمپوت شلیل

مواد لازم جهت تهیه کمپوت شلیل

شلیل کال :۱/۲ کیلو
آب : یک لیوان
شکر : یک لیوان

Image result for ‫کمپوت شلیل‬‎

رمز و راز تهیه نان پیتزا عالی

فرایند آماده سازی نان پیتزا

در هنگام آماده سازی خمیر پیتزا دو فرایند اساسی وجود دارد که اکثرا نمی دانند:

۱- ورآمدن خمیر: در واقع افزایش حجم خمیر که تحت تاثیر مخمر قرار دارد.

۲- کامل شدن : تجزیه پروتئین و نشاسته خمیر سبب تکمیل فرآیند تخمیر و ایجاد حباب های ریز در سطح آن می شود.

Image result for ‫نان پیتزا‬‎

 

هر دو نکته برای داشتن پیتزا خوب مهم هستند. که علاوه بر طعم بهتر ،هضم بهتری نیز خواهند داشت.

آرد و زمان تهیه نان باعث تفاوت کلیدی این رسپی می شود. آرد قوی، غنی از گلوتن است که از طریق آن” خمیری مرغوب، نرم و مقاوم ” خواهیم داشت

در غیر اینصورت نتیجه ایی جز خشک شدن و خردشدن نان پیتزا ندارید.