طرز تهیه جوجه ترش
جوجه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالتا متعلق به شمال کشور می باشد. این کباب خوشمزه شباهت های زیادی به جوجه کباب دارد و به خاطر استفاده از چاشنی های خوشمزه در تهیه آن ، طعم بسیار خوبی دارد.
جوجه ترش در کنار غذاهایی مثل کباب ترش ، اکبر جوجه و … از معروف ترین غذاهای شمالی است ، توصیه می کنیم اگر گذرتان به استان های شمالی کشور افتاد حتما جوجه ترش را در رستوران های سنتی شمال تجربه کنید.
مواد لازم برای جوجه ترش
- فیله مرغ 500 گرم
- رب انار 2 قاشق غذاخوری
- پیاز 1 عدد
- کره 50 گرم
- گردوی خرد شده 3 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
- ماست 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه جوجه ترش
مرحله اول
فیله مرغ را به صورت قطعات مربعی شکل خرد کنید.
مرحله دوم
پیاز را خرد کنید و در ظرفی بریزید، فیلههای مرغ را به آن اضافه کنید.گردوها را کاملا خرد و آسیاب کنید، همچنین میتوانید گردوها را چرخ کنید.
مرحله سوم
ماست و زعفران را مخلوط کرده و به فیلهها اضافه کنید، سپس رب انار را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.
مرحله چهارم
نمک و فلفل به مقدار لازم به کباب بزنید، روی ظرف را پوشانده و حداقل ۳ ساعت در یخچال نگهداری کنید تا قطعات فیله به خوبی مزهدار شوند.
مرحله پنجم
در فودز همراه ما باشید.
بعد از حدود ۳ تا ۴ ساعت جوجه ترش شما آماده کبابی شدن است. در صورت تمایل میتوانید آن را در تابه آماده کنید.
طرز تهیه جوجه ترش سرخ شده
جوجههایی که مزهدار کردید را به سیخهای کوچک چوبی بکشید. تابه را گرم کنید و کمی روغن در آن بریزید، سیخ ها را با کمی فاصله از هم داخل تابه قرار دهید. بعد از این که خوب سرخ شد، آنها را برکردانید تا طرف دیگر فیلهها هم به خوبی سرخ شوند سپس درب تابه را ببندید تا غذای شما خوب مغزپخت شود.
جوجه ترش شما آماده است، آن را در ظرف دلخواهتان بریزید. میتوانید جوجه ترش را همراه با برنج یا نان سرو کنید.
فوت و فن:
اگر می خواهید کباب شما ترش تر شود می توانید از رب انار ترش استفاده کنید.
منبع: kitchen1011.wordpress.com
- شنبه ۱۶ آذر ۹۸ , ۲۱:۳۴
- ادامه مطلب