*پاستیل از جمله تنقلات شیرین و پر طرفدار در بین کودکان و نیز بزرگسالان است که به دو صورت صنعتی و خانگی تهیه می شود. مشهورترین نوع پاستیل، پاستیل خرسی است . ولی پاستیل ، به شکل های مختلفی مانند بطری نوشابه ، کرم، قورباغه، توت فرنگی، آلبالو، سیب و شکل های جالب و متنوع دیگری نیز عرضه می گردد.
پاستیل که حالت لاستیکی دارد در طعم های مختلف مانند پاستیل شکری یا پاستیل ترش در بازار وجود دارد.
در تولید و ساخت پاستیل از ژلاتین حیوانی ، شکر و مواد افزودنی استفاده میشود.
پاستیل برای تحکیم استخوان و تامین ویتامین های بدن مفید است و طرز تهیه آن بسیار آسان است.
اگر پاستیل ها را 24 ساعت در ظرف در بسته نگهداری کنید ، دیگر به هم نمی چسبند و بهترین قالب پاستیل قالب سیلیکونی است.
منبع:cookhow5
- پنجشنبه ۹ مرداد ۹۹ , ۱۲:۲۲
- ادامه مطلب