مواد لازم برای مربا انجیر
آب :2 لیوان
شکر :750 گرم
انجیر :1 کیلوگرم
گلاب :1 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری
همچنین بخوانید:
طرز تهیه مربای انجیر
برای درست کردن مربای انجیر بهتر است از انجیرهای یک دست استفاده کنید تا مربا زیبا تر شود. برای شروع ابتدا دنباله انجیرها را بگیرید و آن ها را تمیز بشویید. سپس در آبکش بریزید تا خشک شوند.
داخل قابلمه ای 2 لیوان آب بریزید به همراه شکر بریزید و روی حرارت قرار دهد تا شکر حل شود و آب به جوش بیاید.
بعد انجیرها را به شربت اضافه کنید و اجازه دهید تا نیم ساعتی بپزند و نرم شوند.
در 5 دقیقه آخر گلاب و آبلیمو را به شربت اضافه کنید و بعد مربا را از روی حرارت بر دارید. صبر کنید تا مربا با دمای محیط کاملا خنک شود. سپس آنها را داخل شیشه های مورد نظر بریزید
و در یخچال نگهداری کنید.
- چهارشنبه ۳۰ مهر ۹۹ , ۱۳:۲۳
- ادامه مطلب