بهترین غذا ها

طرز تهیه مربا آلو خانگی

مواد لازم مربا آلو

یکی از مرباهای خوشمزه که می تواند خواص زیادی را به بدن انتقال دهد بدون شک مربا آلو است پس حتما آن را تهیه کنید.

مربای آلو قرمز

2 کیلو گرم آلو بخارا

1 کیلوگرم شکر

1 لیوان آب

زعفران دم کرده

لیمو

طرز تهیه مربا آلو:

ابتدا آلوها را شسته و داخل آب در حال جوش بریزید تا پوستش جدا شود. سپس آن را آبکش کرده و بگذارید خنک شود. در ادامه شکر را روی آلوها بریزید و در یخچال بگذارید چند ساعت بماند. بعد از چند ساعت آلو را از یخچال بیرون آورده و روی حرارت بگذارید.  لیوان آب روی آن بریزید و اجازه دهید تا مربا پخته و غلیظ شود. در نهایت لیمو و زعفران را هم بریزید و شعله را خاموش کنید.

همچنین بخوانید:

نکات تکمیلی در مورد مربای آلو قرمز

مربای آلو قرمز جزو مربا و کمپوت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مربای آلو قرمز را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی