مواد لازم مربا آلو
یکی از مرباهای خوشمزه که می تواند خواص زیادی را به بدن انتقال دهد بدون شک مربا آلو است پس حتما آن را تهیه کنید.
2 کیلو گرم آلو بخارا
1 کیلوگرم شکر
1 لیوان آب
زعفران دم کرده
لیمو
طرز تهیه مربا آلو:
ابتدا آلوها را شسته و داخل آب در حال جوش بریزید تا پوستش جدا شود. سپس آن را آبکش کرده و بگذارید خنک شود. در ادامه شکر را روی آلوها بریزید و در یخچال بگذارید چند ساعت بماند. بعد از چند ساعت آلو را از یخچال بیرون آورده و روی حرارت بگذارید. لیوان آب روی آن بریزید و اجازه دهید تا مربا پخته و غلیظ شود. در نهایت لیمو و زعفران را هم بریزید و شعله را خاموش کنید.
همچنین بخوانید:
نکات تکمیلی در مورد مربای آلو قرمز
مربای آلو قرمز جزو مربا و کمپوت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مربای آلو قرمز را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .
- شنبه ۱۹ مهر ۹۹ , ۱۳:۴۱
- ادامه مطلب