سس لازانیا که به آن بشامل هم گفته میشود نوعی سس فرانسوی سفید رنگ است که از آرد، کره و شیر تهیه میشود. تهیه این سس بسیار راحت است در حدود 10 دقیقه آماده میشود. تنها نکته در تهیه سس بشامل این است که آن را خوب هم بزنید تا گلوله های آرد در سس حل شوند. البته اگر موفق نشدید و گلوله های زیادی در سس باقی ماندند میتوانید آن را از صافی رد کنید. از سس لازانیا برای تهیه غذاهای دیگر هم استفاده میشود. مثلا میتوان آن را با قارچ مخلوط کرد و در کنار مرغ گریل استفاده کرد.
مواد لازم برای سس بشامل
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
شیر 2 لیوان
نمک مقدار لازم
همچنین بخوانید:
- آموزش چند نوع غذا برای گیاهخواران+دستورالعمل
- معجون خانگی قویتر از آنتی بیوتیک
- تکنیک های پخت “کوفته تبریزی گیاهی” ساده و مجلسی
طرز تهیه سس بشامل
ابتدا باید کره را داخل یک ظرف مناسب، روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود.
به کره ذوبشده، آرد سفید اضافه کنید و مواد را باهم خوب مخلوط کنید.
به همزدن ادامه دهید تا جایی که حبابهای ریز ظاهر شده و مواد حالت خمیر یکدست پیدا کنند اما مواظب باشید نسوزند و تیره نشوند.
شیر را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا گلولههای آرد باز شوند.
صبر کنید تا سس به جوش آمده و به غلظت برسد.
کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و کمی بچشید و درصورت نیاز بازهم اضافه کنید.
حرارت را کاملا کم کنید و اجازه دهید حدود 2-3 دقیقه مواد با هم بجوشند.
در این مرحله، ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید دمای سس پایین بیاید.
منبع:khorshtirani
- يكشنبه ۳۰ شهریور ۹۹ , ۱۱:۰۲
- ادامه مطلب