بهترین غذا ها

آموزش ژله انار روش ته نشین نشدن دانه انار ها

مواد لازم ژله انار:

ژله انار 3 عدد
ژله آلوئه ورا 1 عدد
انار 2 عدد
بستنی وانیلی نیم لیوان

دستور تهیه ژله انار:

ابتدا ژله های انار رو با آب جوش حل میکنیم و میذاریم کمی خنک بشه ،ژله آلوئه ورا هم به همین صورت بعد از اینکه کمی خنک شد در ازای هر بسته ژله انار یک لیوان آب جوش ریخته بودیم و الان یک لیوان آب سرد اضافه میکنیم

برای اینکه انارمون ته نشین نشه ژله رو باید کمی نیم بند کنیم و بعد داخل قالب بریزیم
پس لطفا ظرف ژله انار رو داخل یخچال بذارید و هر چند دقیقه یکبار خوب هم بزنید تا زمانی که ژله به طور یکدست نیم بند شده باشه.

همچنین بخوانید:

حالا انار رو بهش اضافه میکنیم و بعد از اینکه قالبمون رو چرب کردیم داخل قالب میریزیم و میذاریم یخچال فقط دقت کنید چون ژله نیم بند بوده زود سفت میشه و زیاد ببنده با لایه بعدیتون بهم نمیچسبه حالا ژله آلوئه ورا رو که خوب سرد شده با نیم لیوان بستنی اب شده مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم و در مرحله بعد به قالبمون اضافه میکنیم.

باز بعد از بسته شدن ژله بستنی بقیه ژله انار رو داخل قالب ریخته و حداقل 8 ساعت داخل یخچال میذاریم تا خوب خودشو بگیره

منبع: cookeri20

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی