بهترین غذا ها

7 + 1 نکته بسیار مهم برای جلوگیری از ریزش فلافل

علل زیاده روی و تکه تکه شدن فلافل و راه های پیشگیری از آن

نقطه اول

اولین چیزی که برای جلوگیری از پختن زیاد باید به آن توجه کنید، قوام مواد بعد از خرد شدن است. مواد نباید خیلی نرم باشند و نخود خرد شده کمی بزرگتر از شکر گرانول باشد. مخمر فلافل ماهیت سختی دارد، بنابراین هنگام تهیه آن به این نکته توجه داشته باشید.

نکته دوم

اگر می خواهید از پختن زیاد و خرد شدن آن جلوگیری کنید، می توانید یک تخم مرغ به مواد اضافه کنید.

نکته سوم

می توانید مقداری آرد یا آرد سوخاری به فلافل اضافه کنید. اگر از آرد استفاده می کنید، دیگر نیازی به اضافه کردن تخم مرغ ندارید. به طور کلی برای قوام فلافل به جای تخم مرغ از آرد استفاده می شود.

فلافل سرخ کنید

نکته چهارم

به جای تخم مرغ یا آرد می توانید مقداری سیب زمینی را با مواد خام خرد کنید.

نکته پنجم

سعی کنید آب پیاز رنده شده را بگیرید و سپس به مواد اضافه کنید.

نکته ششم

در اکثر فست فودها، جوش شیرین را داخل خمیر فلافل می ریزند. این به سفت شدن و پف کردن فلافل کمک می کند. اما به خاطر داشته باشید که جوش شیرین مضر است و توصیه نمی شود.

نکته هفتم

مواد فلافل را بعد از خرد کردن باید حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.

نکته هشتم

هنگام سرخ کردن فلافل مقدار روغن باید به حدی باشد که روی دیسک های فلافل را نپوشاند و فقط به وسط برسد. برای جلوگیری از پختن زیاد و خرد شدن فلافل می توانید با قاشق ضربه بزنید.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی