بهترین غذا ها

طرز تهیه “کباب مرغ”، افطاری تبریزی ها

مواد لازم برای کباب مرغ، افطاری تبریزی ها

سینه مرغ :   2 عدد

سیر :2 حبه

پیاز:1 عد د

گشنیز و یا ریحان یا جعفری خرد شد ه :1 ق س

نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی

پود ر نان :1 ق س

کباب مرغ

کباب مرغ

همچنین بخوانید:

طرز تهیه کباب مرغ، افطاری تبریزی ها

سینه مرغ را 2 بار چرخ کنید. سیر و پیاز را رنده کنید و آب آنها را کاملا با فشار دست بگیرید .

سپس سینه مرغ چرخ شده را با پیاز و سیر رنده شده خوب مخلوط کنید و با دست چنگ بزنید.

پودر نان و گشنیز خرد شده را هم به مخلوط پیاز و مرغ اضافه کنید و همچنان ورز بدهید تا مواد خوب جذب هم شوند.

بعد از اینکه مایه کباب  به خورد هم رفتند آنها را در یک ظرف ریخته و سر آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کنند.

بعد از 2 ساعت کباب پز یا زغال را آماده کنید و مایه کباب را به سیخ بکشید و کباب کنید.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی