بهترین غذا ها

تکنیک های پخت “کوفته تبریزی گیاهی” ساده و مجلسی

مواد لازم برای کوفته تبریزی گیاهی

لپه  2 پیمانه

برنج  1 پیمانه  

آرد نخودچی  نصف پیمانه

گوجه فرنگی  6عدد

سبزی شامل گشنیز، جعفری، شوید، ترخون و مرزه   1کیلو

آلو و گردو  به تعداد لازم

روغن زیتون  به مقدار دلخواه

نمک، فلفل قرمز، زردچوبه ، زیره سیاه  به مقدار کافی

کوفته تبریزی گیاهی

کوفته تبریزی گیاهی

طرز تهیه کوفته تبریزی گیاهی

برای پخت کوفته تبریزی باید ابتدا لپه را تمیز کنید و از چند ساعت قبل خیس کنید و بعد از اینکه یکی دوبار آب آن را عوض کردید با کمی آب بپزید.سبزی ها را هم پس از تمیز کردن و شستن ریز خرد کنید. برنج را هم بپزید و با لپه ،آرد نخودچی، مقداری نمک ، فلفل ، زردچوبه و زیره سیاه چرخ کنید.سپس سبزی ها را به مواد چرخ شده اضافه کنید و خوب ورز دهید. وقتی مواد خوب به خرد هم رفتند و به راحتی توانستید یک گلوله گرد ازش درست کنید با دستتان چند گلوله بزرگ از آن درست کنید و داخلش رو آلوچه یا گردو بگذارید و کاملا گردش کنید.

همچنین بخوانید:

گوجه فرنگی ها را رنده کنید و با مقداری آب و نمک و فلفل مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند و بعد کوفته ها را به آرامی داخل سس نه چندان غلیظ قرار دهید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا سس به آرامی بجوشد و جا بیفتد. کوفته آماده شده را با کمی روغن زیتون سرو کنید.