بهترین غذا ها

طرز تهیه فینگر فود رول ماکی تنوری

رول ماکی تنوری یک فینگر فود بسیار خوشمزه است. فینگر فود‌ها به غذا‌های انگشتی و سرپایی معروف هستند که در منزل با کمی صبر و حوصله به راحتی آماده می شوند. این پیش غذاها تقریبا با هر نوع ذایقه ای سازگار هستند و در مهمانی ها و مجالس خیلی مورد استفاده قرار می گیرند.

مواد لازم برای تهیه رول ماکی تنوری :

سیب زمینی آب پز شده  3 عدد
 جعفری خرد شده 1 قاشق چایخوری 
 گشنیز خرد شده  1 قاشق چایخوری
 سس مایونز  2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه پودر شده به مقدارلازم
آب لیمو ترش تازه 1 قاشق سوپخوری
فلفل دلمه ای قرمز نگینی خرد شده  1 عدد
‌ژامبون ماکی تنوری ورقه‌ای برش خورده 300 گرم

 این محصول حاوی ۹۰ درصد گوشت مرغ است که در فرآیند تولید از دود طبیعی جهت خوشمزه کردن طعم آن استفاده شده است.

طرز تهیه سوپ شیر

سوپ شیر

مواد لازم برای سوپ شیر:

  • جو : 250 گرم
  • آب مرغ یا گوشت : بدون نمک 1 پیمانه
  • هویج نگینی شده : 150 گرم
  • ذرت : 50 گرم
  • سیب زمینی : 2 عدد متوسط
  • شیر :1 لیتر
  • خامه : 100 گرم
  • نمک و آبلیمو : به مقدار لازم
  • جعفری یا گشنیز : برای تزیین

تزیین سوپ شیر

طرز تهیه جوجه ترش

طرز تهیه جوجه ترش

جوجه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالتا متعلق به شمال کشور می باشد. این کباب خوشمزه شباهت های زیادی به جوجه کباب دارد و به خاطر استفاده از چاشنی های خوشمزه در تهیه آن ، طعم بسیار خوبی دارد.

جوجه ترش در کنار غذاهایی مثل کباب ترش ، اکبر جوجه و … از معروف ترین غذاهای شمالی است ، توصیه می کنیم اگر گذرتان به استان های شمالی کشور افتاد حتما جوجه ترش را در رستوران های سنتی شمال تجربه کنید.

Image result for ‫جوجه ترش‬‎

مواد لازم برای جوجه ترش

    • فیله مرغ 500 گرم
    • رب انار 2 قاشق غذاخوری
    • پیاز 1 عدد
    • کره 50 گرم
    • گردوی خرد شده 3 قاشق غذاخوری
    • زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
    • ماست 2 قاشق غذاخوری
    • نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه کوفته شلغم و نخود

مواد لازم برای تهیه کوفته شلغم و نخود

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص سبزیجات

گندم سیاه خام نصف لیوان

پیاز(خرد شده)یک عدد کوچک

سیر(له شده)چهار حبه

شلغم(رنده شده)چهار لیوان

نخود(پخته شده)یک لیوان

زیرهیک قاشق غذاخوری

گشنیزیک قاشق چای‌خوری

کلم کیل(خرد شده)یک دوم لیوان

جو دوسر بدون گلوتنیک چهارم لیوان

پودر سیریک قاشق چای‌خوری

پونه خشک شدهیک قاشق چای‌خوری

نمکنصف قاشق چای‌خوری

آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوفته شلغم و نخود

نکات ریز آشپزی

رفع شیرینی غذای شیرین

• در صورت شیرین شدن غذا، به آن کمی نمک اضافه کنید و در صورتی که غذای شما شامل سبزی یا انواع خورش بود می توانید یک قاشق چایخوری سرکه نیز به آن بیفزایید.

Image result for ‫جذب روغن کمتر توسط بادمجان‬‎

برای جذب روغن کمتر توسط بادمجان

• به دو طرف بادمجان های حلقه شده یا برش طولی خورده، به کمک قلم موی آشپزخانه ماست بمالید. روغن را در تابه داغ کرده، اضافی ماست را از روی بادمجان ها تمیز کرده و داخل تابه بگذارید.

اشتباهات و اصول پخت سبزیجات

آیا سبزیجات بخارپز شما هم پلاسیده و خمیر می‌شود؟ درست است این اتفاق برای خیلی‌ها ممکن است بیفتد، اما خوشبختانه با این توصیه‌ها می‌توانید مثل آشپز‌های حرفه‌ای سبزی‌ها را بپزید. فقط کافی است اشتباهاتی که در این جا توضیح داده شده است را تکرار نکنید.

Image result for ‫اشتباهات و اصول پخت سبزیجات‬‎
خرد کردن سبزیجات به طور غیر یکسان

طرز تهیه لواشک آلو

 

طرز تهیه لواشک آلو

لواشک از تنقلات مورد علاقه و پرطرفدار بسیاری از ماست و ما را به یاد دوران کودکی‌مان می‌اندازد. زمانی که والدین‌مان به ما سفارش می‌کردند بهتر است لواشک‌های باز از بیرون نخریم چون بهداشتی نیستند و اغلب مادربزرگها یا مادرانمان دست به‌کار می‌شدند و خودشان در خانه برایمان لواشک درست می‌کردند. تابستان بهترین فصل برای درست کردن لواشک خانگی است چرا که هم میوه‌های متنوع وجود دارد و هم گرما و نور آفتاب کمک می‌کند برای آماده شدن آن‌ها زیاد انتظار نکشیم. هلو یکی از میوه‌های خوش‌عطر و طعم تابستانی است که گزینه مناسبی برای تهیه یک لواشک با طعم ملس است، در ادامه با ما همراه شوید تا طرز تهیه لواشک هلو را یاد بگیرید. می‌توانید اگر مایل بودید آن را به همراه شلیل وزردآلو درست کنید تا لواشک مخلوط با طعم هیجان‌انگیزتر داشته باشید.  

Image result for ‫لواشک‬‎

نان تورتیلای گل‌کلم؛ بدون آرد، بدون گلوتن و کم‌کربوهیدرات

این نان را می‌توان برای صبحانه همراه با پنیر ذوب شده همانند یک کوئسادیلا استفاده کرد و یا همانند تاکو چند نوع ماده غذایی خام و پخته را در آن قرار دهید. من ترجیح می‌دهم آن را همراه تخم‌مرغ صبحانه مصرف کنم.

مواد لازم برای ۶ عدد نان تورتیلای گل‌کلم

  • سر گل‌کلم: ۳/۴ یک عدد بزرگ (یا دو پیمانه برنج گل‌کلم)
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد (یا فلکس اگ برای گیاهخواران)
  • گشنیز: ۱/۴ پیمانه خرد شده
  • لیموی متوسط: ۱/۲ یک عدد
  • نمک و فلفل: مقداری برای مزه

طرز تهیه

۱. فر را با حرارت ۱۸۵ درجه سلسیوس روشن کنید و کف یک سینی فر را با کاغذ بپوشانید.

۲. گل‌های گل‌کلم را جدا کنید و به قطعات کوچکی برش بزنید، تکه‌ها باید یکدست و هماهنگ باشند. آن‌ها را در غذاساز بریزید و خرد کنید تا زمانی که شبیه به دانه‌های بلغور شوند. در نهایت باید ۲ پیمانه گل‌کلم داشته باشید.

نان تورتیلای گل کلم؛ بدون آرد، بدون گلوتن و کم کربوهیدرات