بهترین غذا ها

دستور پخت “حلیم بادمجان” غذای مخصوص اصفهانی

“حلیم بادمجان” هنگام سرو باید کش بیاید و یکی از نشانه های خوب پخته شدن این غذا کش آمدن آن است که در نتیجه ی استفاده از گوشت گردن می باشد.  

 

مواد لازم حلیم بادمجان

 

مواد لازم حلیم بادمجان خوشمزه و دلچسپ

بادمجان ۱ کیلو

عدس ا پیمانه

پیاز سرخ کرده ا پیمانه

کشک زعفرانی ۱ پیمانه

گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم

سیر سرخ کرده ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری

زعفران ایرانی ۱/۲ پیمانه

نعناع داغ یک چهارم پیمانه

سیر تازه ۲ حبه

نمک ، فلفل ، دارچین و زرد چوبه به مقدار لازم

روغن به میزان لازم

گردوی پودر شده برای تزیین

در فودز همراه ما باشید.

طرز تهیه جوجه ترش

اشکنه رو اینجوری بلدید درست کنید ؟

طرز تهیه حلیم بادمجان

برای درست کردن حلیم بادمجان بهتر است ابتدا بادمجان های پوست کنده وقطعه قطعه شده را از چند ساعت قبل در آب و نمک قرار دهید تا هم هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کند و هم اگر بادمجان ها تلخ باشد تلخی آن هم گرفته شود.

سپس عدس ها را با مقداری آب بپزید و آماده کنید . بهتر است کمی هم به آن دارچین اضافه کنید تا سردی عدس گرفته شود.و طبع غذا گرم شود. بعد پیاز ها را به صورت عسلی سرخ میکنیم . کشک پاستوریزه را هم می جوشانیم و کمی به آن زعفران اضافه میکنیم تا کشک زعفرانی شود . نعناع خشک را هم با کمی روغن به مدت ۲ دقیقه تفت میدهیم،

دقت کنید که نعناع نسوزد و رنگ سبز خود را حفظ کند. همچنین گوشت را با کمی فلفل سیاه و پیاز سرخ شده و سیر خام و زرد چوبه تفت میدهیم و میگذاریم تا با کمی آب کاملا بپزد. نحوه تهیه و تزیین حلیم بادمجان خوشمزه و جا افتاده

 

منبع: دایان

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی