کیک شکلاتی کرم دار را هم در تابه می تونید بپزید و هم در فر. در این دستور هر دو روش توضیح داده شده. میزان مواد برای تابه رژیمی یا قالب گرد بیست سانتی است.
امیدواریم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی
تخم مرغ دو عدد
آبجوش نصف لیوان
روغن نصف لیوان
شکر پودر شده دو سوم لیوان
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
پودر کاکائو یک و نیم قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه کرم
تخم مرغ یک عدد
آرد چهار قاشق غذاخوری
شیر یک لیوان
شکر پنج قاشق غذاخوری
وانیل کمی
دستور پخت کیک شکلاتی کرم دار
ابتدا کرم را درست می کنیم :
شکر و تخم مرغ را باهم مخلوط کرده و یک دقیقه با چنگال می زنیم.
یک سوم شیر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. بعد آرد را اضافه کرده و هم می زنیم.
در پایان بقیه شیر را اضافه کرده و روی حرارت ملایم مرتب هم می زنیم تا غلظتی شبیه ماست سون پیدا کند.
سپس شعله را خاموش کرده و وانیل را اضافه می کنیم. درب آن را پوشانده و میگذاریم خنک شود.
برای تهیه کیک :
تخم مرغ، شکر و وانیل را دو دقیقه می زنیم. بعد آبجوش را کم کم اضافه کرده و با همزن می زنیم.
نکته : یکباره آب جوش نریزید ممکن است تخم مرغ بپزد.
چهار دقیقه هم بزنید و سپس روغن را اضافه و مخلوط می کنیم.
در پایان مخلوط آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو و نمک 3 بار الک شده را اضافه کرده و فولد می کنیم.
کف و دور قالب را خوب چرب و آردپاشی کنید. مایه کیک را داخلش می ریزیم و یکدست می کنیم.
سپس کرم سرد شده را داخل قیف ریخته و به فرم دلخواه روی کیک می ریزیم.
روش پخت کیک شکلاتی کرمدار روی اجاق گاز :
شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میگذاریم تا داغ شود.
بعد تابه را روی آن قرار داده، مایه کیک را ریخته و درش را می بندیم.
اگر با تابه معمولی درست می کنید مدت چهل دقیقه دم کنی بگذارید تا آماده شود، بعد این زمان اگر روی کیک خشک بود آماده است.
روش پخت کیک شکلاتی کرم دار داخل فر :
فر را مدت یک ربع با دمای ۱۷۰ روشن می کنیم تا گرم شود.
بعد قالب کیک را مدت چهل دقیقه داخل فر بگذارید تا آماده شود.
بعد این زمان اگر پخته بود از فر خارج کنید و وقتی کیک خنک شد برش دهید.
منبع: تصویر زندگی
- دوشنبه ۲۳ دی ۹۸ , ۱۴:۲۱
- ادامه مطلب