بهترین غذا ها

پاستیل خانگی

*پاستیل از جمله تنقلات شیرین و پر طرفدار در بین کودکان و نیز بزرگسالان است که به دو صورت صنعتی و خانگی تهیه می شود. مشهورترین نوع پاستیل، پاستیل خرسی است . ولی پاستیل ، به شکل های مختلفی مانند بطری نوشابه ، کرم، قورباغه، توت فرنگی، آلبالو، سیب و شکل های جالب و متنوع دیگری نیز عرضه می گردد.

 

پاستیل که حالت لاستیکی دارد در طعم های مختلف مانند پاستیل شکری یا پاستیل ترش در بازار وجود دارد.

 

در تولید و ساخت پاستیل از ژلاتین حیوانی ، شکر و مواد افزودنی استفاده میشود.

 

پاستیل برای تحکیم استخوان و تامین ویتامین های بدن مفید است و طرز تهیه آن بسیار آسان است.

 

اگر پاستیل ها را 24 ساعت در ظرف در بسته نگهداری کنید ، دیگر به هم نمی چسبند و بهترین قالب پاستیل قالب سیلیکونی است.

منبع:cookhow5

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی